Preskoči na sadržaj

Zahvaljujemo ti na doprinošenju našoj bazi podataka poduzeća! Doprinosi korisnika nevjerojatno su važni za projekt poput našeg. Jednostavno upiši željene podatke u donji obrazac i klikni Pošalji. Ako je moguće, uključi izvore za tvoje promjene kako bismo ih mogli provjeriti. Polja označena sa zvjezdicom (*) također se moraju popuniti. Za prikaz dodatnih informacija, zadrži pokazivač iznad oznaka. Ali ne brini: Ako postoji nešto što ne znaš, ostavi to prazno i mi ćemo se pobrinuti o tome.

Savjeti za entuzijaste Ako želiš podrobnije detalje o načinu na koji prikupljamo podatke za našu bazu podataka, pročitaj ove savjete. Predlaganje poduzeća pomoću ovih savjeta pomaže nam uvelike, ali je potpuno neobavezno. Bez obzira slijediš li jedan, neke ili sve savjete: Radujemo se svakom prijedlogu!
 • Najbolje polazište za dobivanje podataka o poduzeću su pravila privatnosti. Dobro služe kao „izvor”.
 • Ne želimo osobne podatke u našoj bazi podataka. To uključuje imena u email porukama, npr. john.doe@example.org.
 • Preferiramo kontaktne podatke voditelja obrade podataka umjesto kontaktne podatke poduzeća.
  • Voditelj obrade podataka
   Ulica i kućni broj
   Poštanski broj i ime mjesta
   Zemlja
 • Koristi gore navedeni format adrese: Odvojeni redci, nemoj navesti ime poduzeća (dodat će se automatski) i dodaj zemlju kao zadnji redak.
 • Ako je email adresa poduzeća očito povezana s privatnošću, npr. „privatnost@” ili „gdpr@”, za email možeš postaviti „Predloženi medij za prijenos”.
 • Ako želiš saznati više, pregledaj naš „repozitorij podataka” na GitHub stranicama.

Ako imaš prijedloge koji se ne mogu obraditi putem ovog obrasca ili koje iz bilo kojih razloga ne želiš poslati putem ovog obrasca, slobodno nas kontaktiraj putem našeg GitHub sustava za praćenje problema ili putem emaila.

Nakon slanja obrasca, upisani podaci bit će javno vidljivi u našem sustavu za praćenje problema. Stoga ovdje nemoj unositi osobne podatke.
Saznaj više u našim pravilima privatnosti.

Slanjem ovog obrasca pristaješ, da se tvoji prilozi objavljuju u našoj bazi podataka te da se podaci licenciraju pod CC0 licencom, čime se svima omogućuje neograničeno korištenje podataka.