Poštovani,

ovime zahtijevam ispravljanje ili dopunavanje netočnih podataka koji se odnose na mene, u skladu s člankom 16. Opće uredbe o zaštiti podataka.

Molim sljedeće promjene:
Upiši podatke koje želiš ispraviti. Možeš upisati podatke koji nisu potrebni za identifikaciju.

Ako ste dotične osobne podatke proslijedili jednom ili više primatelja sukladno članku 4(9) Opće uredbe o zaštiti podataka, morate obavijestiti sve primatelje o mom zahtjevu za ispravljane podataka u skladu s člankom 19 Opće uredbe o zaštiti podataka. Molim vas da me obavijestite o tim primateljima.

Moj zahtjev izričito uključuje sve druge usluge i poduzeća za koje ste voditelj obrade, kako je definirano u članku 4. stavka 7. GDPR-a.

Na osnovi članka 12(3) Opće uredbe o zaštiti podataka, morate mi što prije potvrditi ispravljanje podataka, najkasnije u roku od mjesec dana od primitka zahtjeva.

Moji identifikacijski podaci:
Ovdje navedeni podaci pomažu poduzećima u identifikaciji korisnika. Slobodno najprije upiši manje podataka – poduzeće će te kontaktirati, ako trebaju daljnje podatke.

Ako ne odgovorite na moj zahtjev u navedenom roku, zadržavam si pravo poduzeti pravne korake protiv vas i podnijeti žalbu nadležnom nadzornom tijelu.

Hvala unaprijed.

S poštovanjem,
Ime